Канада, Квебек, Монреал, Монтреал, емиграция, документи, формуляри, избор, добър, живот, Canada, Canata, Kanada, Kanata,tion Kanada, Quebec, Montreal, Immigration Il Canada, La Quebec, Montreal, immigrazione Canadá, Quebeque, Montreal, immigration Canadá, Quebec, Montreal, inmigración Канада, Квебек, Монреаль, иммиграция Canada, Quebec, Montreal, immigratie Ca-na-đa , sự nhập cư , văn kiện کانادا،مهاجرت ،،سندهابایگانی می کند, مونتریال Καναδάς, Κεμπέκ, Μόντρεαλ, μετανάστευση カナダ、 ケベック、 モントリオール、 移住 캐나다, 퀘백, 몬트리올, 이주, モントリオール 加拿大, 魁北克, 蒙特利尔, 蒙特利爾, 移民 كندا, كوبيك কানাডা ކެނެޑާ کانادا, کبک (استان) קנדה, קוויבק, מונטריאול კანადა, კვებეკი 캐나다, 퀘벡 주, 몬트리올 कॅनडा کاناډا केनडा கனடா קאנאדע
Емиграция в Квебек Форуми Емиграция в Квебек

порталът на форума - www.Go-To-Quebec.net

Календар Календар 
Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
Чат на форума Чат на форума   ПрофилПрофил  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  Любими теми Любими теми  ВходВход
Правила на форума  Правила на форума

Листа с приятели Листа с приятели

Други подобни теми във форума
Тема Автор Форум Отговори Последно мнение
Няма нови мнения Важна тема: Federal Skilled Worker - информация з... valioiko Форум Канада 5 Пет Ное 27, 2009 11:54 am Вижте последното мнение
valioiko
Няма нови мнения НОВА ДЕТСКА ГРАДИНА Zornica Обяви и реклами 0 Вто Юни 09, 2009 7:11 pm Вижте последното мнение
Zornica
Няма нови мнения Представяне на нова книга за лечение ... Blagovestie Обяви и реклами 0 Сря Мар 04, 2009 10:59 pm Вижте последното мнение
Blagovestie
Няма нови мнения Представяне на нова книга за лечение ... Blagovestie Живот в Квебек 0 Съб Мар 07, 2009 10:58 am Вижте последното мнение
Blagovestie
Няма нови мнения емиграция- по- добрия начин? lacezarasia Емиграция в Квебек 4 Пет Дек 07, 2007 1:45 pm Вижте последното мнение
lacezarasia

Нова информация за емиграция в Куебек-2010 година!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Емиграция в Квебек Форуми -> Емиграция в Квебек Беше ли Ви полезна тази тема?  
Точки за тази тема: 0
Рейтинг на темата: 
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bobian_54
посетител
посетител

възраст: 30

Беше ли Ви полезно
това мнение?

Точки на потребителя:
0
Точки за мнението:
0
Рейтинг на мнението:
МнениеПуснато на: Вто Мар 09, 2010 5:17 am    Заглавие: Нова информация за емиграция в Куебек-2010 година! Вижте изглед на кирилица (нов прозорец) Отговорете с цитат

Здравейте на всички ,решили да емигрират в Куебек тази 2010 година!Моето семейство е едно от тях,но тъй като още не сме готови с документите(мислим да ги пуснем април)бих искала да попитам:
1.Знаете ли дали има някакви нови изисквания за емиграция в Куебек за 2010 година,някакви промени или нововъведения?
2.Някой има ли информация- когато вече си взел интервюто,колко като време отнема до даването на виза и там в Букурещ има ли интервю(ако има ,какво представява)?
3.И бих искала да чуя и вашето мнение –какво мислите за Албърта?
Много благодаря за информацията,която надявам се ще ми дадете и се надявам с тези които са решили да емигрират тази година в Куебек да поддържаме контакти!Желая приятен ден на всички и много успехи!Моят skype e borqna78 a email:bobian_54@abv.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Google
AdSense
Ние препоръчваме Goodle AdSense за Вашите реклами

Дарения за страницата и форума

МнениеПуснато на: Вто Мар 09, 2010 5:17 am    Заглавие: Реклами от Google

Върнете се в началото
tuparowa
Супер модератор
Супер модератор

възраст: 42
Местожителство: Торонто

Беше ли Ви полезно
това мнение?

Точки на потребителя:
383
Точки за мнението:
1
Рейтинг на мнението:
МнениеПуснато на: Вто Мар 09, 2010 10:13 am    Заглавие: Вижте изглед на кирилица (нов прозорец) Отговорете с цитат

Не съм чувала за такова място - Куебек де Very Happy На български се казва Квебек, на френски - Кебек. Пожелавам ви успех с процедурата и внимавайте да не кажете "Куебек" на интервюто thmbup
Ако има новини по процедурата, те би трябвало да са на официалния сайт:
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/fr/biq/vienne/dcs-travailleurs/index.html
2. В Букурещ няма интервю, освен ако не се кандидатства по федералната програма. След интервюто в София сложете още 4-5 месеца за довършване - медицински и визи и това е. След това имате 1 година за да дойдете насам.

Баркодове получени на 01.07.2008
Медицински - Грийнберг - 06.08.2008
ОК на медицинските - 14.08.2008
Покани за виза - 16.10.2008
Визи - 4.11.2008
Полет - 9.01.2009
Върнете се в началото
bobian_54
посетител
посетител

Беше ли Ви полезно
това мнение?

Точки на потребителя:
0
Точки за мнението:
0
Рейтинг на мнението:
МнениеПуснато на: Вто Мар 09, 2010 10:17 am    Заглавие: Вижте изглед на кирилица (нов прозорец) Отговорете с цитат

Very Happy ok,грешката е моя,но се съмнявам, че стигнем ли до интервюто ще сгрешим,мерси за вниманието....
Върнете се в началото
tuparowa
Супер модератор
Супер модератор

Беше ли Ви полезно
това мнение?

Точки на потребителя:
383
Точки за мнението:
1
Рейтинг на мнението:
МнениеПуснато на: Вто Мар 09, 2010 10:27 am    Заглавие: Вижте изглед на кирилица (нов прозорец) Отговорете с цитат

Ако се подготвите добре с френския, няма начин да сгрешите. Smile

Визи - 4.11.2008
Полет - 9.01.2009
Върнете се в началото
bobian_54
посетител
посетител

Беше ли Ви полезно
това мнение?

Точки на потребителя:
0
Точки за мнението:
0
Рейтинг на мнението:
МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2010 3:21 am    Заглавие: Вижте изглед на кирилица (нов прозорец) Отговорете с цитат

здравейте,отново!аз съм Куебек Rolling Eyes Smile понеже Вие ми обърнахте внимание дали ммога да Ви попитам:колко високо трябва да е нивото на френския,защото да си призная учила съм френски в училище,но съм забравила всичко и сега мисля да се запиша на курсове в софия-някакви съвети ще ми дадете ли Rolling Eyes весел и приятен ден от мен!
Върнете се в началото
tuparowa
Супер модератор
Супер модератор

Беше ли Ви полезно
това мнение?

Точки на потребителя:
383
Точки за мнението:
1
Рейтинг на мнението:
МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2010 7:52 am    Заглавие: Вижте изглед на кирилица (нов прозорец) Отговорете с цитат

Хммм, не знам какво да кажа. Първо трябва да си сметнете точките и да видите с кое ниво минавате. Второ, добре би било да пишете едно-две нива по-високи от това, с което минавате и да се постараете наистина да достигнете посоченото ниво. Това обаче го казвам като превантивна мярка - понякога нашите изчисления не съвпадат 100% с тези на интервюиращия офицер, та добре е да има малко запас, за да няма неприятни изненади. Трето, ако сте решили да живеете в Квебек, колкото повече френски научите преди да тръгнете, толкова по-добре. В смисъл - не чакайте да го учите тук. Колкото повече знаете, толкова по-лесно ще ви е. Пък дори да си промените намерението впоследствие, всеки език е богатство, и все пак Канада се води двуезична държава. В която и институция да се обадиш по телефона се започва - За английски, натиснете 1, за френски - 2. Very Happy

Визи - 4.11.2008
Полет - 9.01.2009
Върнете се в началото
bob2001
посетител
посетител

възраст: 28

Беше ли Ви полезно
това мнение?

Точки на потребителя:
0
Точки за мнението:
0
Рейтинг на мнението:
МнениеПуснато на: Съб Мар 13, 2010 3:15 pm    Заглавие: Здравейте и от мен Вижте изглед на кирилица (нов прозорец) Отговорете с цитат

Здравейте, казвам се Боби и искам да кандидатствам за имиграция вКанада.Искам да ви попитам дали моята специалност „Електрообзавеждане на промишлени предприятия” (Средно-Спицално образование , Техник трета степен) попада в таблицата за прием на кандидатите и по специално за област Квебек.
Видях, че в професиите има "Монтаж и вкопаване на кабели" аз мисля, че е това, но не съм сигурен.
И другият ми въпрос е как да се запише в превода на дипломата ми това тека, че хем да не е нагласено хем да е точно по изискванята.
Мерси Предварително, Best Regards,

Боби
Върнете се в началото
bob2001
посетител
посетител

възраст: 28

Беше ли Ви полезно
това мнение?

Точки на потребителя:
0
Точки за мнението:
0
Рейтинг на мнението:
МнениеПуснато на: Съб Мар 13, 2010 3:44 pm    Заглавие: Още един въпрос ? Вижте изглед на кирилица (нов прозорец) Отговорете с цитат

Ако имам две години на граждански договор това зачита ли се ?
Мерси Предварително
Върнете се в началото
Canuck
Canadien
Canadien

възраст: 31
Местожителство: the land of the Maple leaf

Беше ли Ви полезно
това мнение?

Точки на потребителя:
136
Точки за мнението:
1
Рейтинг на мнението:
МнениеПуснато на: Пет Мар 19, 2010 4:16 pm    Заглавие: Вижте изглед на кирилица (нов прозорец) Отговорете с цитат

Тuparowa, тук в Отава казваме на съседите Куебек и даже Куъбек на английски, така че няма проблеми с това. Very Happy

А, по темата, и моят съвет е да си пишете по-високи нива по френски и да можете да ги защитите на евентуално интервю. Учете колкото можете френски, защото той няма да ви е излишен като дойдете в Канада. Не учете само за интервюто, а и за живота тук. Успех!

bob2001, проверете таблицата, защото нямам представа какво върви и какво не в момента. Не знам какво означава граждански договор, но стажът си е стаж, така че не би трябвало да има проблеми.

"Беше му приятно да е отново сред цивилизацията, сред калдъръмените улички и величествени катедрали, грациозни средиземноморски къщи, площади с шадравани и просторни градини..." James Clavell, "Tai-Pan"
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Емиграция в Квебек Форуми -> Емиграция в Квебек Часовете са според зонатa (GMT -05:00) Източно време (САЩ и Канада), Монреал, Богота, Лима

Беше ли Ви полезна тази тема?  
Точки за тази тема: 0
Рейтинг на темата: 

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Клипчета | Снимки | Флаш игри

MLDb.org | Magic 8 Ball | Free data.bg search | Croler Search | Croler Web Directory | Internet Tools | Bianca Ryan fan site | Love Story | MyBestMatch.net