Канада, Квебек, Монреал, Монтреал, емиграция, документи, формуляри, избор, добър, живот, Canada, Canata, Kanada, Kanata,tion Kanada, Quebec, Montreal, Immigration Il Canada, La Quebec, Montreal, immigrazione Canadá, Quebeque, Montreal, immigration Canadá, Quebec, Montreal, inmigración Канада, Квебек, Монреаль, иммиграция Canada, Quebec, Montreal, immigratie Ca-na-đa , sự nhập cư , văn kiện کانادا،مهاجرت ،،سندهابایگانی می کند, مونتریال Καναδάς, Κεμπέκ, Μόντρεαλ, μετανάστευση カナダ、 ケベック、 モントリオール、 移住 캐나다, 퀘백, 몬트리올, 이주, モントリオール 加拿大, 魁北克, 蒙特利尔, 蒙特利爾, 移民 كندا, كوبيك কানাডা ކެނެޑާ کانادا, کبک (استان) קנדה, קוויבק, מונטריאול კანადა, კვებეკი 캐나다, 퀘벡 주, 몬트리올 कॅनडा کاناډا केनडा கனடா קאנאדע
Емиграция в Квебек Форуми Емиграция в Квебек

порталът на форума - www.Go-To-Quebec.net

Календар Календар 
Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
Чат на форума Чат на форума   ПрофилПрофил  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  Любими теми Любими теми  ВходВход
Правила на форума  Правила на форума

Листа с приятели Листа с приятели

Мечти

Създайте нова тема   Напишете отговор    Емиграция в Квебек Форуми -> Статии Беше ли Ви полезна тази тема?  
Точки за тази тема: 0
Рейтинг на темата: 
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
canat
Супер модератор
Супер модератор

възраст: 39

Беше ли Ви полезно
това мнение?

Точки на потребителя:
359
Точки за мнението:
2
Рейтинг на мнението:
МнениеПуснато на: Вто Окт 02, 2007 4:18 pm    Заглавие: Мечти Вижте изглед на кирилица (нов прозорец) Отговорете с цитат

Днес сутринта рязаха тревата. Че като зауха' на зелено, че като запяха птичките (все едно пролет ще идва) и аз съответно се размечтах.

Ех, мечти... мечти...колко са много, големи и хубави...
не е като да няма....
Толкова много са минали през главата, сърцето и портмонето ми...

Лесно е да си ги гушкаш....нежно и влюбено...без да мислиш за "взаимност", без да ги пуснеш да вървят по определен път.
Ей така, държиш ги просто, пазиш си ги...
Mечтаеш си най-невинно.

Ето една - да емигрирам, хм... но тя не е мечтата на Живота ми.
Да емигрирам - за да...???
Къде е продължението? Може би то е по-важно...

"Лесно е да се мисли за днес, за утре, та дори за след 6 месеца, но замисляли ли сте се за по-дълго?
За вашите големи Mечти, Идеи, Планове?
За това как си представяте вашето Бъдеще?
Kакви наистина "Искате да станете".
За КАКВО живеете?"

Първо ми прозвуча смешно... Големи думи. Бъдеще, мечти, идеали...Нелепи въпроси. Pазбира се че имам мечти, че кой няма?
Но като се замислих по-контретно и особено за това мога ли и как да ги постигна....
ситуацията се промени и физиономията ми също....усмивката и замечтаноста се свиха, недоумението от въпросите изчезна
и те бяха заменени от леко сбръчкано от рaзмисли лице...защото трябваше да напиша отговорите на хартия.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Google
AdSense
Ние препоръчваме Goodle AdSense за Вашите реклами

Дарения за страницата и форума

МнениеПуснато на: Вто Окт 02, 2007 4:18 pm    Заглавие: Реклами от Google

Върнете се в началото
Gali80
потребител
потребител

възраст: 30
Местожителство: варна

Беше ли Ви полезно
това мнение?

Точки на потребителя:
6
Точки за мнението:
0
Рейтинг на мнението:
МнениеПуснато на: Пон Авг 03, 2009 8:27 am    Заглавие: Вижте изглед на кирилица (нов прозорец) Отговорете с цитат

Прекрасно написано Best

Точно тези въпроси не ми дават мира ни денем, ни нощем Rolling Eyes Дали ще успеем да постигнем това, което имаме тук, когато емигрираме? Животът е сложен, един ден искам да сме тук, а на другия да сме някъде другаде Embarassed
canat
Супер модератор
Супер модератор

Беше ли Ви полезно
това мнение?

Точки на потребителя:
359
Точки за мнението:
0
Рейтинг на мнението:
МнениеПуснато на: Пон Ное 23, 2009 11:01 am    Заглавие: Вижте изглед на кирилица (нов прозорец) Отговорете с цитат

Gali80 написа:
Дали ще успеем да постигнем това, което имаме тук, когато емигрираме?

Целта не е да постигнете това, което имате вече в Бг, иначе нямаше да емигрирате, нали? Замислете се по-скоро какво от това, което нямате в Бг бихте искали да постигнете.
Върнете се в началото
boji75
посетител
посетител

възраст: 34

Беше ли Ви полезно
това мнение?

Точки на потребителя:
8
Точки за мнението:
0
Рейтинг на мнението:
МнениеПуснато на: Пет Ное 27, 2009 2:59 am    Заглавие: мотивационо писмо Вижте изглед на кирилица (нов прозорец) Отговорете с цитат

Не искам детето ми на6г. да пее водка с утеха .Не искам да вижда хора който мислят единствено как да се нахранят.Да го уча да върви по тротоара и да виждам как исчаква да паркира кола на същия .Начинанието да възпиташ детето си в среда в която законите иправилата се менят през месец.В която за едни правилата важът, за други не,мисля че е трудно и е начинание с неясен край. Embarassed
Върнете се в началото
canat
Супер модератор
Супер модератор

Беше ли Ви полезно
това мнение?

Точки на потребителя:
359
Точки за мнението:
0
Рейтинг на мнението:
МнениеПуснато на: Пет Ное 27, 2009 10:31 am    Заглавие: Вижте изглед на кирилица (нов прозорец) Отговорете с цитат

Oще, още, ще намериш и още, boji75.
Hатрупай ги, напиши си ги и се замисли - готов ли си в името на това да се жертваш, да поемеш по нов неизвестен път, да се откъснеш от всичко старо, познато и сигурно?
Върнете се в началото
canat
Супер модератор
Супер модератор

Беше ли Ви полезно
това мнение?

Точки на потребителя:
359
Точки за мнението:
0
Рейтинг на мнението:
МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 8:21 am    Заглавие: Вижте изглед на кирилица (нов прозорец) Отговорете с цитат

Мечтите, целите и организацията ви трябва да са железни, иначе ще се стопят още при първите трудности (а те ще са много и постоянни по пътя ви)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Емиграция в Квебек Форуми -> Статии Часовете са според зонатa (GMT -05:00) Източно време (САЩ и Канада), Монреал, Богота, Лима

Беше ли Ви полезна тази тема?  
Точки за тази тема: 0
Рейтинг на темата: 

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Клипчета | Снимки | Флаш игри

MLDb.org | Magic 8 Ball | Free data.bg search | Croler Search | Croler Web Directory | Internet Tools | Bianca Ryan fan site | Love Story | MyBestMatch.net